Sněhové šoustání

Po rozchodu s Martinou nastalo opět období hledání a krátkých známostí. Osud mi přihrál do cesty Lindu. Na první pohled obyčejná holka, tak trochu „šedá myška“, ale moc hezky se usmívala. Na prvním rande jsem přemýšlel, jestli se mi vlastně líbí, a fakt jsem byl nerozhodný. Já hlupák! Však uvidíte za chvíli. Na první pohled jsem ale na ní neviděl nic zvláštního. Snad jen to, že měla trochu nesymetrický úsměv, což se mi z nepochopitelného důvodu docela líbilo. A také mluvila pomalu a jakoby s přízvukem, což se brzy vysvětlilo – byla z Ukrajiny.

Zašli jsme párkrát na večeři, poté jsem ji autem dovezl domů, ale nikdy mne k sobě nepozvala. Jen mi poděkovala, dala pusu a byla pryč. Ani na moje pozvání ke ně domů nějak nereagovala. Takže to hlavní, kvůli čemu my, chlapi, sháníme holky, se nějak nekonalo. Ale brzy jsme zjistili, že oba rádi lyžujeme a že bychom mohli vyrazit na víkend na hory. No jasně! Těšil jsem se jako malý kluk.

Našel jsem příjemné ubytování a za týden jsme už frčeli na sever. Počasí nám přálo – všude haldy prašanu a hned po příjezdu jsme vyrazili na sjezdovku. Tam se ukázalo, že Linda vládne lyžím naprosto bravurně. Nejsem žádný začátečník, ale tahle holka mi vždycky spolehlivě ujela a dole mne vyhlížela u vleku. Projezdili jsme celé odpoledne, zašli na večeři a pak zapadli do pokoje.

Chvíli jsme si povídali a já se snažil o letmé doteky tu i onde, ale Linda se pořád tvářila jakoby nic. Po nějaké době jsem to vzdal. Je docela dobře možné, že na sex prostě není, říkal jsem si. Vzpomněl jsem si na její výkony na sjezdovce a hlavou mi prolétla úvaha o sportovní dívce – mužatce, která se realizuje ve sportu a o chlapy nejeví zájem. Prostě jsem to odpískal a zavelel ke spánku. Postupně jsem se vystřídali v koupelně a při čištění zubů jsem se utěšoval tím, že je to stejně docela fajn víkend, dobře si zalyžuju a to se počítá. Natáhl jsem pyžamo, zhasl a vklouzl do postele. Řekl jsem „Dobrou noc“, dal Lindě pusu na tvář a… pak se to stalo.

Linda se překulila ke mně a… dá se s trochou přehánění říct, že se mne zmocnila. Přisála se k mým ústům, zajela mi jazykem do úst a přitiskla se ke mně celým tělem. Mile překvapen tím náhlým zvratem jsem se ochotně přidal. V pokoji byla tma a její ruce tápaly po mém těle a zbavovaly mne pyžama. Já jsem jí recipročně nemohl podobnou službu nabídnout, protože jsem zjistil, že je úplně nahá. Přejel jsem jí rukou po těle. Ve tmě jsem nic neviděl, ale vychutnával jsem si alespoň slastné doteky na jejích prsou, bříšku, klíně… Tam jsem narazil jen na uzounký proužek a pod ním hladkou a vzrušením vlhkou škvírku. Panečku, tak holka se už těší! blesklo mi hlavou a zašátral jsem vedle postele.

Měl jsem tam v tašce balíček kondomů pro podobné případy, ale ona jen zavrtěla hlavou „Ne, není potřeba!“ to byla jediná slova, která za celou noc pronesla. Hodil jsem kondomy pryč a nalehl na její žádostivé tělo. Objala mne nohama a za chvíli jsem už zajížděl do hlubin její nadržené kundičky.

Linda už neříkala nic, ale o to hlasitěji sténala. „Aaah… oooh…“ vyrážela ze sebe při každém přírazu a vášnivě mne tiskla k sobě. Rukama i nohama mne svírala a zarážela stále hlouběji do svého klína. Její steny byly tak vzrušující, že jsem se doslova modlil, abych vydržel ještě chvíli, ještě chviličku…

Náhle se její tělo napjalo v křeči orgasmu a instinktivně mne sevřela ve svém objetí. „AAAAH!!!…“ vydralo se z jejího hrdla a záškuby pánve se tvrdě nabodávala na můj nadržený kolík. Bylo to tak rajcovní, že jsem to už nevydržel a přidal jsem se. Zarazil jsem se tvrdě do ní a… „Oooh!…“ začal jsem stříkat do její kundičky, která se ještě stahovala v orgastických křečích. S každým přírazem jsem si vychutnal další dávku slastného pocitu, který se vyléval do jejího rozpáleného klína.

Druhý den jsem měl o poznání lepší náladu a Linda podle všeho taky. Po snídani jsme vyrazili na sjezdovku a užívali si krásný den. Sluníčko se odráželo na krystalech prašanu, všude čerstvý horský vzduch a při společné jízdě na kotvě jsme se drželi kolem pasu. Už jsem se nemohl dočkat večera, který jsem vylepšil o lahev červeného.

Zase jsme na pokoji povídali a popíjeli, ale i když Linda byla o něco přítulnější než včera, pořád to nějak nebylo ono. Až když jsem ji pevně objal, náhle roztála a byla to zase ta vášnivá Linda z předchozí noci. Posadil jsem si ji na klín a začal rozepínat blůzku, pak šly dolů kalhoty a pak…

Česky se tomu říká že vám „spadla brada“, nově se uplatňuje nečeský, ale hezky znějící termín „wow efekt“. Když jsem začátku psal, že Linda na mne působila jako šedá myška, tak to platilo doslova. Oblékala se – řekněme – hodně střídmě. Nosila bundy a džíny (potkali jsme se v zimě), nenosila nic dráždivého nebo rajcovního. A jakou má postavu, to jsem do té doby nevěděl, ba ani netušil. Oblečení které nosila dávalo tušit že je docela štíhlá, ale to bylo vše.

Předchozí noc jsme sice strávili bez oblečení, ale zato ve tmě, a já si z toho žádný nový poznatek neodnesl. Snad kromě toho, že o svůj klín pečuje a holí se (bingo!). Takže když jsem ji teď svlékl do spodního prádla, málem mi vypadly oči z důlků. Především už samotné prádlo nemělo nic společného s tuctovým oblečením, které nosila. Bylo to zatraceně kvalitní kusy textilu, které perfektně seděly na perfektním těle. Měla dokonale vysportovanou postavu, na které nebyl ani gram přebytečného tuku. Přejel jsem jí prstem po nahém bříšku a zježily se mi chlupy na celém těle. Když jsem rozepnul podprsenku, nenásledovalo obvyklé poklesnutí ňader, zbavených oporu. Nic takového. Bylo to jako kdybyste sloupli ochrannou fólii z antické sochy. Vykoukla na mne pevná dívčí ňadra, jako vysoustružená ze slonoviny. Musel jsem vstát a s úlevou cítil, jak mi její štíhlé prsty rozepínají kaloty a dělají trochu místa mému údu, který je hrozil roztrhnout. Prostě, ta holka měl dokonalé tělo, které skrývala pod slupkou naprosto fádního oblečení.

Líbal a laskal jsem tu nádheru plnými ústy. Položil jsem ji na postel a abych neztrácel ani vteřinu, přisál jsem se k jejím pevným ňadrům a horečně se zbavoval zbytků svého oblečení. Nakonec jsem z ní stáhl krajková tanga a před mýma očima se zjevil dokonale vyholený klín s uzounkým proužkem tmavých chloupků uprostřed. Políbil jsem ten zázrak přírody a drobnými polibky se propracovával níž a níž. Linda postupně rozevírala své krásná štíhlá stehna a pouštěla mne dál a hloub, až jsem ucítil vůni toužícího ženského lůna. Dotkl jsem se zlehka špičkou jazyka okraje její studánky a cítil jak je horký a vlhký. Ochutnal jsem ji… nejprve zlehka, ale pak už se to nedalo zastavit. Zajel jsem jazykem co nejhlouběji, jako bych ji chtěl vypít. Zlehka zasténala a její tělo se prohnulo jako luk. Nahmatal jsem špičkou jazyka její klitoris a zlehounka jej obemkl svými rty. Políbil jsem ji a jazykem objížděl ten malý tuhý váleček schovaný v záhybech kůže. Zalapala po dechu, prsty mi zajela do vlasů a přitiskla si můj obličej do klína.

Netrvalo dlouho a měl jsem obličej mokrý od jejích šťáviček. Zvedl jsem oči a pozoroval její dokonalé tělo, nad kterým se tyčily dva pahorky dívčích ňader. Položila si na ně dlaně a lehounce se hladila. Klekl jsem si mezi její roztažené nohy a pohladil ji po bříšku. Druhou rukou jsem nasměroval svůj vztyčený úd směrem k jejímu klínu. Přetáhl jsem předkožku přes žalud a přejel s ním mokrou štěrbinku po celé délce. Pak ještě jednou a pak… přitlačil jsem a vzrušeně sledoval jak mizí v té nádherné sladké kundičce.

Linda lehounce zavrtěla pánví a tím usnadnila mé vnikání dovnitř. Naklonil jsem se nad ni a jediným přírazem pronikl až na doraz. „Aaaah….“ zasténala tiše a lehounce se zachvěla. Chtěla mne obejmout a přitáhnout k sobě, ale já se nedal. Zůstal jsem opřený na napjatých pažích, abych si mohl vychutnat ten pohled na její krásné tělo. Pomalými pohyby jsem se zasouval do hloubky jejího klína a pak ven… chvílemi jsem se vysunul ve celý, ale jen na okamžik… hned jsem se vrátil zpět a zanořil se do té sladké, vzrušením zvlhlé jeskyňky.

Postupem času jsem začal přirážet rychleji a silněji. Přitiskl jsem se k Lindě, políbil ji na ústa a okamžitě ucítil v ústech její mrštný jazýček. Ale jen na okamžik, protože potřebovala mít volná ústa… její vzdechy byly stále silnější a vzrušenější. Pevně jsme se objímali, cítil jsem jak silně mne svírá a i její nohy mne tiskly k sobě a pomáhaly nám v přirážení.

Po chvíli jsme se překulili… náhle byla nahoře! Posadila se zpříma a s přivřenýma očima začala nasedat na můj vztyčený pyj. Fascinovaně jsem hleděl na její perfektní tělo, která se nade mnou tyčilo jako socha antické bohyně, vytesaná z mramoru. Až na to, že socha ani zdaleka nedokáže to, co Linda. Stačilo jí zavrtět pánví a oba jsme byli rázem na vrcholu rozkoše. Se soustředěným výrazem se napichovala na můj úd a bylo vidět, jak si to užívá. Sevřel jsem v dlaních její drobné ale pevné prsy a ona si mne ještě přitiskla svými dlaněmi jako by se bála, že jí uteču. pohybovala se stále rychleji a prudčeji… „Ano…. ano… aaah… JOOO!“

Náhle se její krásné tělo roztřáslo a já cítil, jak se její kundička křečovitě stahuje kolem mého údu. A ještě… a znovu!!!

Po chvilce se sklonila ke mně a zhluboka oddechovala. Překulil jsem se a obrátil ji na bříško. Přejel jsem jí dlaní po zádech, od lopatek až k pevnému zadečku. Otočila ke mně hlavu, usmála se a vystrčila zadeček vzhůru, aby mi usnadnila pronikání. Klekl jsem si za ni a chytil její zadeček do dlaní. Byl tak drobný a tak pevný… Zajel jsem do její kundičky jediným přírazem!

Linda jenom hekla a pak začala přirážet proti mně. A pěkně tvrdě, vůbec nás nešetřila. Automaticky jsem ji chytil za boky a ještě si ji silou narážel na sebe. Bylo vidět jak ji to vzrušuje. Stále jsem zrychlovali a jejím tělem opět začaly procházet jemné záškuby. „Oooh… aah…. ještě… JEŠTĚ!!!“ Pokojem se neslo hlasité pleskání, jak na sebe naše narážela naše zpocená těla. Vtom se Linda zastavila. Přestala přirážet a její tělo se roztřáslo v křečích rozkoše. Nebyl schopna pohybu ale o to víc mne to vyrajcovalo.

Cítil jsem, že to mám na krajíčku a pohled na to nádherné tělo nabodnuté na můj úd a svíjející se v orgasmu mne popostrčil k bouřlivému vyvrcholení. Ještě několikrát jsem zarazil svůj nástroj do horké pulzující kundičky a už tu bylo to známé mravenčení kolem páteře, zvěstující nevyhnutelný závěrečný finiš. Sevřel jsem úzké boky své partnerky a s vítězným zasténáním si ji nabodl na zduřelý penis. „AAAH!…“ zaryčel jsem a vystříkl první dávku do jejího lůna. Její prsty se křečovitě zaryly do prostěradla, ale to už jsem se nedokázal kontrolovat. Přirážel jsem a stříkal do jejího klína jednu dávku horkého semene za druhou. Tělem mi probíhaly slastné křeče rozkoše a prsty se křečovitě zaryly do zadečku přede mnou. Přestal jsem vnímat čas, vše se zamotalo do jediného bodu, který vzápětí vybuchl s oslňujícím zábleskem.

Vyčerpaně jsme padli na postel a lapali po dechu. Naše zpocená těla se přilepila k sobě, ale v tom okamžiku nám to bylo jedno. Bylo nám nádherně.

Pokračování příště

Hodnocení
[Celkem hodnotilo: 70 návštěvníků   Průměr: 3.1]

Napište komentář