Pracovní den

Mít vlastní právní kancelář není žádná legrace. Člověk musí být klientům k dispozici prakticky nonstop. A ty zběsilosti které si vymýšlejí… člověku jde z toho kolikrát hlava kolem. Minulou sobotu jsem právě zkoumal jeden docela složitý případ. Nešlo o soudní spor ale změnu vlastnické struktury jednoho pořádně propleteného konglomerátu. Společníci chtěli znát právní důsledky, co se stane když se vlastnictví jednoho subjektu přesune tam, nebo zase jinam… prostě vyrobili takový pořádně zašmodrchaný uzel, a po mně chtěli abych ho zase rozmotal.

pracden-01 Seděl jsem nad tím už druhý den a cítil, že mi to hlava už nebere. Terezka mi přinesla kafe, posadila se na stůl a chvíli se na mne mlčky dívala. Terezka je skvělá holka. Znali jsme se hodně dlouho předtím, než jsem si založil praxi. Žijeme spolu asi pět let, a když je potřeba, pomáhá mi i jako asistentka. A vždycky na mně pozná, když se s něčím trápím. Teď taky.

pracden-02 Hrábla mi rukou do vlasů. „Tak co?“
„Hm…“ usmál jsem se na ni. „No jo.“
Naklonila se ke mně a políbila. Napřed jen tak letmo, takovým tím polibkem typu „tak prima, nazdar!“.

Pak se mi zadívala do očí a sklonila se ke mně ještě jednou. Hebké polštářky jejích rtů se ke mně přisály a já mimovolně hlasitě vydechl, když jsem ucítil v ústech její mrštný jazýček. Cítil jsem, jak myšlenky na práci opouštějí mou hlavu… za pár vteřin jako by tam nikdy nebyly. Přitáhl jsem si Terezku k sobě a položil jí ruku na ňadra. Má krásné pevné poprsí které se tak krásně hladí a líbá. Málokdy nosí podprsenku… i dnes stačilo pár pohybů, abych její růžová poupátka vysvobodil ze zajetí pardálí blůzičky.

pracden-03 Obě se svobodně roztančily před mýma očima. Vzal jsem je do dlaní a políbil… pěkně jedno po druhém.

Vzal jsem jednu bradavku mezi rty a políbil ji. Nasál jsem ji do úst, bylá krásně měkká a poddajná a teprve když jsem si s ní začal hrát, cítil jsem jak postupně tuhne a vztyčuje se.

pracden-07 Líbal jsem ji střídavě na obě na bradavky, tiskl je mezi rty, nasával do úst. Terezka se ke mně jen rozechvěle tiskla a hladila mne ve vlasech. Když jsem její vztyčené knoflíčky začal jemně kousat, lehounce vykřikla. Měla ráda když jsem její bradavky silně tisk mezi prsty nebo jemně kousal.

„Miláčku…“ zašeptala Terezka když jsem ji pokládal na pracovní stůl, „nezdržuju tě od práce?“. Ale brzy se ukázalo, že to byl skutečně pouze zdvořilostní dotaz. Protože bez podprsenky chodívá Terka celkem běžně. Ovšem bez kalhotek chodí skutečně jen zřídka. Přesněji řečeno si kalhotky neobléká tehdy, kdy předpokládá, že by je stejně za chviličku zase svlékala.

Měla na sobě síťové punčochy, které byly nejen samá díra, ale navíc jim úplně chyběla ta část, kterou tak rád líbám. A protože kalhotky zůstaly asi někde ve skříni, mohl jsem se nerušeně věnovat její mušličce. Byla už krásně vlahá a voněla vzrušením.

Projel jsem jazykem její úrodnou brázdičku. Terezka jen slastně vzdychla a zajela mi prsty do vlasů. Zajel jsem jazykem hlouběji, cítil jsem vůni jejího vzrušeného klína a ochutnával její sladký nektar. Zasunul jsem do ní dva prsty a špičkou jazyka zlehounka olizoval ústí její lasturky.

„Mmmm… chutnáš báječně!“ pochválil jsem ji.
„A jakpak dnes chutnáš ty?“ vyskočila Terka, stáhla ze mne kalhoty i boxerky a spokojeně pohladila můj vztyčený úd.

pracden-09 pracden-10 Sklonila se nade mnou a já cítil vlahé teplo jejích úst… doteky jejích prstů a rtů, cítil jsem jak mne bere do svých krásných úst, laská mne jazykem, zasouvá si mne hluboko do krku, olizuje můj naběhlý žalud…
„Pojď… pojď ke mně, lásko moje!“ zašeptal jsem a přitáhl si její vzrušené tělo k sobě. Terezka si lehla na stůl přede mne a zavrtěla zadečkem. Toužil jsem být v ní… proniknout do její sladké vzrušené mušličky…

Přitiskl jsem se k ní a můj úd jakoby sám od sebe vklouzl na to správné místo… jen jsem přitlačil a… oooh… slastně jsem zasténal, když jsem pronikal do sladkého klína mé báječné Terezky.

pracden-13 pracden-16 Deska stolu byla nepříjemně tvrdá, ale to jsme nevnímali. Milovali jsme se divoce, pronikal jsem znovu a znovu do jejího báječného vzrušeného klína. Ve slastném opojení jsme oba zapomněli na čas i na všechny starosti a oddávali se jen jeden druhému. Střídali jsme polohy, bral jsem si Terezku hned zepředu, hned zase zezadu, na chvilku si vyskočila i na koníčka a ona se slastně nabodávala na můj vztyčený úd.

„Miláčku… ano… ještě… ano… ano!!!“ zasténala a já viděl že se její vrchol nezadržitelně blíží. Položil jsem svou lásku na záda divoce jsem vnikl hluboko do ní. Prohnula se slastně v kříži a hlasitě vykřikla. Stačil jsem jen několikrát tvrdě přirazit a…

„ANO! ANO!! …AAAH!!!“ vykřikla a tělo se jí roztřáslo ve vlnách rozkoše. Pronikl jsem hluboko do jejího klína a pevně ji objal. Cítil jsem jak se chvěje, jak se její nehty zarývají do mých zad v tom slastném vyvrcholení.

pracden-17 Její orgasmus mne vždy fascinoval. Bylo to pro mne něco úžasně vzrušujícího. Tak vzrušujícího, že jsem málokdy odolal. I dnes jsem cítil že k mému vyvrcholení stačí jen maličký krůček.

Klekl jsem si vedle Terezky. Usmála se na mne, vzala můj penis a nasměrovala si ho ke svým ústům. Ten jemný dotek její ruky stačil. Byla to ta poslední kapka k mému vyvrcholení. Cítil jsem jako by mnou projel blesk rozkoše a…

pracden-18 pracden-19 „AHHH… já… už… OOOH!“ vykřikl jsem a začal stříkat jednu dávku horkého spermatu za druhou. Na krk, na tvář, do úst… Terezka se jen mlsně olízla a setřela si prstem jeden cákanec z tváře a olízla ho.
Usmáli jsme se na sebe, vzal jsem Terku do náruče a odnesl ji do koupelny. Dali jsme si báječnou společnou sprchu a na chvilku zalezli pod peřinu. Po chvilce povídání začala Terezka pravidelně oddychovat… usnula. Potichu jsem vstal, natáhl si župan a zavřel se ve své pracovně. To, s čím jsem odpoledne marně zápolil, se mi podařilo rozlousknout během chvilky. Zvedl jsem telefon a objednal kytici růží a  stůl v naší oblíbené vinárně na večeři pro dva. Pro mne a pro Terezku.

Hodnocení
[Celkem hodnotilo: 71 návštěvníků   Průměr: 2.9]

Napište komentář