Odečet tepla se zvrhnul

HighB

Každý rok přijde do našeho paneláku odečíst teplo někdo jiný. Někdy dvojice, jindy jednotlivec, ženy i muži. Letos přišly dvě mladší ženy.

Jedna zůstala stát v předsíni s papíry a tužkou a druhá obcházela jednotlivé pokoje a halekala do předsíně odečtené hodnoty z radiátorů. Potom jsem byl požádán o podpis a tak jsem umístil na určené místo svoji muří nohu. „Halekačka“ uznale pokývala hlavou a pochválila můj rozmáchlý podpisový vzor, usmála se zadívala se mi do očí. Já jsem oběma mladicím poděkoval a vypustil je na chodbu.

Po chvíli jsem začal litovat, že jsem jim nedal alespoň svou vizitku, třeba by z toho něco bylo. Netrvalo to ale ani půl hodiny a bytem se opět rozlehlo drnčení zvonku.

Kukátkem jsem zkontroloval chodbu a zjistil, že tam o samotě stojí „Halekačka“. Otevřel jsem a zeptal se, jestli něco zapomněla. Prý ne, ale potřebuje ještě jednou můj podpis. Pustil jsem ji tedy do předsíně. Odložila si kabát a z černé kožené kabelky vytáhla po chvíli štrachání černý lihový fix. Podala mi ho a začala si pomalu rozepínat knoflíky svojí bílé halenky.

„Co to děláte?“ zeptal jsem se asertivně. „Mně se ten váš podpis opravdu moc líbí!“ zašeptala. Civěl jsem na ni a tak trochu jsem se styděl za to, že mám v ruce ten její fix, jehož převzetím jsem nevědomky přistoupil na tuhle bizarní hru. „Chtěla bych ho na sebe, jestli jste doma sám?“ dodala tázavě a přitom pokračovala v rozepínání dalšího knoflíku.

Po rozepnutí blůzy si sundala růžovou krajkovou podprsenku a oba svršky pustila na zem. Několikrát si přede mnou promasírovala svoje malé dvojky a pak prstem ukázala mezi ně: „Sem, prosím!“

Otevřel jsem nafasovaný fix a se zatajeným dechem jsem se zaměstnankyni tepláren podepsal mezi ňadra.

Hra pokračovala v obýváku, kde si slečna stáhla džíny i s kalhotkami nad kolena, chytila se žeber radiátoru a krásně se na mě vyšpulila. Buď to nedělala poprvé, nebo o tom musela už dlouho snít.

Popadnul jsem svoji příležitost za pačesy a užil jsem si několik chvil rozkoše.

K mému údivu se z tohohle zážitku zrodil asi měsíční vztah, vyplněný převážně sexem. Potom se „Halekačka“ vrátila ke svému bývalému příteli a já už ji nikdy neviděl. Za jedenáct měsíců přišel hodnoty odečíst postarší pán.

Hodnocení
[Celkem hodnotilo: 114 návštěvníků   Průměr: 2.7]

Napište komentář