Flétnový koncert

Janu jsem potkal v jednom hudebním kroužku. Hrála na flétnu, a já na ní mohl nechat oči. Vždycky když si vkládala flétnu do úst, nemohl jsem si pomoct, a představoval jsem si jak tam strká něco úplně jiného, pokud možno něco náležejícího do mé anatomické výbavy.

Když jsme se bavili, tak to bylo vždycky o hudbě. Takže mi bylo jasné, „kudy na to“. Jednoho dne jsem vzal nějaké notové party, a zazvonil u Janiných dveří.

„Ahoj, našel jsem doma nějaké zajímavé noty. nechceš se na to podívat?“ vemlouval jsem se. Jana souhlasila, a za chvilku už jsme se tím probírali. Jana se chopila flétny, a začala některé částli přehrávat.

fletnovy-koncert-006 „Vyhovuje ti ta flétna?“ nadhodil jsem. „Není ti malá?“ „Jo. Je malá, a má zbytečně moc dírek!“ zasmála se Jana, a podívala se na mne, co já na to. A já na to… nic. Beze slova jsem se k ní sklonil, a začal hladit její drobná ňadra, o kterých se mi tolikrát zdávalo. A než bys řekl „švec“, už jsme se zbavili zbytečných částí oděvu, a Jana měla v ústech mnohem příhodnější nástroj, totiž ten můj. „Mmmm… ty máš ale vytrénovanou pusu!“ ševelil jsem blahem. Jana jenom vrněla, kouřila mi ptáka, a přitom si jednou rukou hladila kundičku. Miluju když mi to holka dělá pusou. A zvlášť když to umí. A Jana, ta to tedy uměla! Polykala mi ho až po mandle, pak ho zase přejížděla jazykem od žaludu až po koule, prostě slast. A Janě to očividně dělalo taky dobře. „Pojď ke mně, posaď se!“ vybídl jsem ji. A nemusel jsem to říkat dvakrát. Jana vyskočila, shodila ze sebe promočené kalhotky, a otočila se ke mně zády. Poslepu nahmatala rukou můj klacek, nasměrovala si ho na kundičku a začala pomalinku nasedat. Cítil jsem jak pronikám dovnitř, centimetr po centimetru. Můj žalud si razil cestu její kundičkou, která byla promočená vzrušením. fletnovy-koncert-017 „Aaah!“ vyrazila ze sebe Jana náhle a tvrdě na mne nasedla. Chytil jsem ji za boky a narazil si ji ještě na sebe. Cítil jsem její chvějící se tělo. Ještě chvilku… ještě… „Oooh… ANO! ANOOO!“ zařičela v křeči rozkoše. Ale to už jsem i já byl pěkně vyrajcovaný a strkal jsem to do ní ostošest. Vzal jsem ji do náruče, položil ji na podlahu a šukali jsme jako o závod.

fletnovy-koncert-018 „Pojď… udělej mi to ještě zezadu!“ zaprosila Jana. Klekla si na všechny čtyři a vyšpulila na mne zadeček. Sklonil jsem se k ní a políbil ji na pičku. Cukla sebou, jako by jí projel elektrický proud. Slízl jsem jazykem pramínek šťávičky který jí vytékal z mušličky a pak zajel hloub. Celá se prohnula v kříži a zavrněla.

fletnovy-koncert-024 Měla kundičku krásně vyholenou, a byl požitek ji takhle lízat. Zajížděl jsem do ní jazykem, laskal ji, a zabloudil jsem i k její zadní dírce.

„Ty dobytku! Takhle mne udě… jooo… oooh… udělat…!“ vykřikla Jana a kroutila se v báječném orgasmu. Klekl jse si za ní, a celé to završil mohutným útokem na její kundu. Zajel jsem jí tam jediným strkem až po koule.

Jana se doslova topila v rozkoši. Celá se chvěla a prudce dýchala. Teprve po chvilce ze sebe dostala: „Tys mi teda dal…“. fletnovy-koncert-028

Beze slova mne povalila na záda a zmocnila se mého ptáka. Stáhla předkožku, aby mohla jazykem laskat naběhlý žalud. Byl tvrdý jako kámen a temně se leskl. Po chvilce mazlení mi v něm začalo škubat tak, že si toho nemohla nevšimnout. Stiskla jej v ruce, a…

fletnovy-koncert-030 Takhle báječné vyvrcholení jsem dlouho nezažil. Zabřel jsem oči a vychutnával si ten slastný pocit. Cítil jsem jak tryskám do jejích otevřených úst a jenom jsem litoval toho, že nevidím jak lačně lapá jednotlivé výstřiky, jak mlsně olizuje můj žalud a olizuje moje sperma.

Takže nemůže být pochyb. Hudba spojuje nejen národy. A nejen obrazně!

 

Hodnocení
[Celkem hodnotilo: 100 návštěvníků   Průměr: 2.6]

Napište komentář