Deník obyčejnýho chlapa

Sobota

Sobota ráno a já se zase probudil sám ve svý manželský posteli bez manželky. Stará už má stejně někoho jinýho, pomyslel jsem si. Navíc ji teď určitě klátí v jejím luxusním novým bytě a na mě zbyla jen moje ruka, prázdná postel a myšlenky na ni. Aspoň ty mě vzít nemůže, ty jediný mi zůstaly. I mýho psa má teď u sebe, ten jedinej mi byl věrnej a miloval mě…

Další depresivní ráno jako každý jiný, a ty prášky, co mi dal doktor, vůbec nepomáhaj. Stejně ze mě tahá jenom peníze jako každej v dnešní době. Všechno je jenom o penězích, asi proto mě Lenka opustila…

V kládě mi hučelo jako každý ráno, tak sáhnu po mobilu na nočním stolku, abych si udělal dobře. Nevím proč, ale měl jsem ten den hroznou chuť na nějakou přírodní češku s velkejma poctivejma kozama, nějakou pořádnou selku. Do googlu dávám vyhledat český kozy a listuju stránkama, co mi to najde. Musím říct, že ty fotky, co mi to vyhledalo, byly fakt luxusní, přesně to, co jsem hledal. Nikde ale pořádný český porno. Listoval jsem až na 4. stranu a jen samé stránky s pár fotkama, ale žádný video, u kterýho bych to dotáhl do konce. Dám tomu ještě šanci. Kliknu na další stránku, nějaký bezpasaka.cz, fakt divnej název, ale zkusit se má vše. Hned vidím totální bohyni. Přesně ty typický pořádný kozy, tipuju tak čtyřky, krásný hnědý oči a dlouhý vlasy. Z tý ženský čišela energie a její sebevědomí. Na fotkách ukázala dost, abych se do pár sekund udělal a přitom ani kundičku neodkryla… Vystříkl jsem tak nečekaně a silně, jako kdybych několik dnů nehonil, no, prostě totální slast. Nejdivnější bylo to, že i potom co jsem to dodělal, jsem na ni pořád nemohl přestat myslet. Rychle jsem si šel opláchnout ruce a lehl si zpátky do postele s mobilem v ruce a koukal na ní. Totálně mi zamotala hlavu. Byla prostě dokonalá.

Neustále dokola jsem prohlížel její fotky a pak mi došlo, že to je reálná holka! Byla to ťapina a měla u sebe číslo. Tenhle web jsem přitom nikdy ještě neviděl… Ťapiny už jsem párkrát zkoušel, ale vždycky to bylo teda děsný. Furt samý: „… už se udělej…“ nebo „… dělej, zaplať a vypadni…“. To už nikdy, zlatá dobrá ruka.

Něco mi ale říkalo, že tohle bude jiný… Nevím, kde se to ve mně vzalo, ale vzal jsem telefon a vytočil její číslo. Někdo to zvedl a ozval se starej vykouřenej hlas: „Halooo?“. Fuj, ne, to je zase omyl! Moje nadšení bylo pryč, cítil jsem obrovské zklamání. Poslední šance. Trochu koktám a ptám se: „To je Tereza? Našel jsem tohle číslo na internetu.“ Z druhý strany se ozvalo: „Počkej chvíli.“. Mám ještě naději, blesklo mi v hlavě. Z druhé strany se najednou ozvalo krásným hlasem: „Ahoj, tady Tereza, prý si přeješ mluvit se mnou.“. Ani nevíte, jak jsem si oddychl, že to není ta stará ženská před tím, tak jsem hned s nadšením řekl: „Jooo, našel jsem tvoje číslo na internetu, máš volno?“. „Pro tebe určitě, kdy se ti to hodí?“ odpověděla Tereza. Rychle přemýšlím nad časem a říkám: „Někdy odpoledne tak v 15, co říkáš?“. „Jo, to mám volno, budu tě čekat.“ Potom jsem se už jenom rozloučili a celej natešenej jsem se nemohl dočkat odpoledne.

Konečně po 14 hodině jsem vyrazil do města, a když už jsem byl na adrese, jsem viděl na hodinkách, že mám ještě čas. Nechtěl jsem zvonit moc brzy, nervózně jsem chodil sem a tam, musím říct, že jsem se cítil znovu, jako kdyby mně bylo 16 a měl jsem mít svůj první sex. Zároveň jsem se hrozně těšil, protože jsem nevěděl, co mě čeká. Po 10 minutách jsem zazvonil na zvonek staršího činžáku a dle instrukcí vyšel po schodech až do 3. patra. V otevřených dveřích už čekala Tereza jen v noční košilce, připravená evidentně tak akorát na mě. Divný je, že i přes její obrovský a nádherný prsa ve velkým výstřihu, to nebylo to první, čeho jsem si všiml. Byly to její nádherný hnědý oči, který mě jakoby říkaly: „Pojď a ošukej mě hned teď a tady ve dveřích,“ bylo to něco úžasnýho. Hned jsem věděl, že tohle bude doopravdy jiný.

Po krátkým přivítání jsem vkročil dovnitř bytu a rovnou jsem vešli do jejího pokoje, kde na nás čekala příjemná hudba, lehce potemnělý pokoj s obrovskou masivní postelí, připravenou jenom na jediný. Tereza mě zdvořile poslala do sprchy hned vedle u pokoje. Rád jsem sprchu využil a smyl jsem ze sebe veškerou nervozitu. I ona si dala rychlou sprchu. Po pár minutách jsme se potkali zase oba v pokoji tentokrát už jenom v ručníku. Postával jsem před postelí a čekal co bude. Najednou mě lehce strčila na postel a sundala ze mě ručník. Dlouho jsem se nemusel snažit, aby se mi postavil, protože mi stačilo, že se sebe strhla svůj ručník a bylo to. Její nádherný tělo bylo naprosto dokonalý, linie 90-60-90 naživo. Tereze bylo tak lehce ke 40, a i přes to ani známka po celulitidě, no, prostě dokonalost. Její fotky nelhaly! Moje bohyně obživla.

Nasadila mi kondom a hned si ho strčila do pusy a začala kouřit. Po chvilce kouření se mě zeptala, „Jak bys mi to chtěl udělat?“. „Zezadu,“ říkám. Vyšpulila na mě tu svojí luxusní opálenou prdelku a já do ni rychle zasunul, byla nádherně uzoučká, prostě tak akorát abych to všechno cítil. Přirážel jsem tak silně…, ona sténala, řvala: „Ooo, to je skvělý, dělej, ošukej mě pořádně!“. Čím víc na mě tahle mluvila, tím silnějc jsem ji šukal. Tohle jsem nikdy naživo neslyšel, jenom v pornu holky takhle mluvily, ale musím říct, že to je skvělý… Po pár minutách jsem ji silně zatlačil rukama na zadek, až ležela na posteli. Začal jsem ji šukat v leže, tak, že ona byla na břichu a já na ní. Tak to mám nejradši. Její parádní prdelka krásně pleskala do rytmu a já věděl, že to už dlouho nevydržím. Silně jsem přirážel a ona už přímo řvala, její už lehce lesklý tělo bylo tak dokonalý a já věděl věděl, že je to tady. Rychle jsem ho vytáhl, serval gumu a udělal se jí na záda. Nechápu, kde se to všechno vzalo. To, co jsem vystříkal ráno, byla jenom špička ledovce. Její zadek a záda byla celý pokrytý bílým hustým spermatem, tak jako nikdy. S pocitem odpracovaný fušky padám na záda vedle ní a spokojeně oddechuju. Stejně tak Tereza leží vedle mě a vzrušeně dýchá, nic neříká. Věděl jsem, že tohle byla, jak se říká, dobře odvedená práce.

Ještě jsme pár minut leželi vedle sebe a povídali si, opadl ze mě takový ten počáteční stud. Mluvili jsme hodně o ní. Prý je tady čerstvě, hodně cestuje mezi městy, ale tady se jí začíná líbit. Lehce se na mě usmála a já hned věděl, co tím myslí.

Začala se pomalu oblíkat, tak jsem ji následoval a když jsme se loučili u jejích dveří, dala mi letmou pusou na tvář a dodala: „Určitě mi ještě zavolej, budu na tebe myslet.“. Zavřely se dveře a já se nejen v duchu spokojeně usmál a věděl, že tady nejsem naposled.

Hodnocení
[Celkem hodnotilo: 47 návštěvníků   Průměr: 2.9]

Napište komentář